Hele Heggedal Torg med nye selveierleiligheter ligger nå ute for salg!

Bli med på utviklingen av et helt nytt lokalsentrum i Asker, rett ved Heggedal togstasjon!

Ferdigstillelse: Trinn 1 – Q1 2021. Trinn 2 – Q4 2021.

Hele Heggedal Torg med nye selveierleiligheter ligger nå ute for salg!

Bli med på utviklingen av et helt nytt lokalsentrum i Asker, rett ved Heggedal togstasjon!

Ferdigstillelse: Trinn 1 – Q1 2021. Trinn 2 – Q4 2021.

Meld interesse

Fyll inn skjemaet for å få tilgang til komplett prisliste og prospekt:

Jeg samtykker til å motta informasjon om Heggedal Torg på e-post, SMS og telefon.

Vi tilbyr digitale visninger

Visninger

Grunnet tiltak mot COVID19 (koronaviruset) er alle fellesvisningene på Heggedal Torg utsatt. Vi legger nå til rette for digitale visninger med både videovisning med eiendomsmegler og filmsnutter av visningssenteret. Dermed kan du som interessent booke privat visning digitalt der eiendomsmegler setter av rundt 30 minutter kun til deg. Vi gir deg en grundig gjennomgang av prosjektet og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer for deg enten det er på dagtid eller ettermiddag!

 

Om prosjektet

Salget av Heggedal Torg har gått over all forventning og på byggetrinn 1 er over 75 % solgt. Nå er salget i gang av byggetrinn 2 med 59 nye, moderne og stilfulle leiligheter. Her finner du 2- til 5-roms selveierleiligheter i størrelser fra 48 - 127 kvm på en flate eller over to plan. Planlagt ferdigstillelse er fjerde kvartal i 2021.

Heggedal er et område i sterk vekst og har de siste årene fått ny togstasjon, ny skole, nytt veisystem rundt stasjonen, samt ny sykkelpark og utviklingen fortsetter for fullt. Midt i Heggedal sentrum, med fantastisk utsikt mot Gjellumvannet og Kistefossdammen, kommer boligprosjektet Heggedal Torg nå for salg. Prosjektet skal bygges ut med et 20-talls butikker og nærmere 120 boliger.

Prosjektet får også et kommunalt Innbyggertorg, stort parkeringsanlegg og mange flotte og spennende uteareal. Bli med på utviklingen av et helt nytt lokalsentrum i Asker!

Illustrasjonsbilder

Området

Heggedal er ett av Askers fem tettsteder og er område under stadig utvikling. I Heggedal har du et bredt servicetilbud med dagligvarebutikk, kafeer, frisør, restauranter og togstasjon. Med kun tre minutters gange fra prosjektet og til togstasjonen bor man både landlig og sentralt i Heggedal.

Liker du å være aktiv tilbyr Heggedal Idrettslag et bredt utvalg av fritidsaktiviteter som fotball, friidrett, langrenn eller allidrett. Heggedal idrettshall og Trans’ Matorn sykkelpark er rett i nærheten, og på vinterstid vil det bli tilrettelagt for ski- og skøytelek i parken. Heggedals egen “Blåfjellshytta” på Øvre Hallenskog kan by på både servering og overnatting samt eget område med flotte turstier. På vinteren går det lysløype fra Skjellestad og inn til Blåfjellhytta. Det er også kort vei til flere andre lysløyper i området som blant annet går forbi Vardåsen skisenter.

For barnefamilier er det både praktisk og trygt med skoler og barnehager rett i nærheten. Gangavstand til Hovedgården ungdomsskole og Vikingjordet barnehage samt en kort spasertur til Heggedal barneskole. Kistefossdammen barnehage, som åpnet i 2017, ligger også i gangavstand.

For deg som ønsker enda flere valg, er det bare å ta turen inn til Asker sentrum som ligger kun 8 minutter unna med bil. Oslo og Drammen ligger kun 30 minutter unna i fin pendleravstand.

Bilder av nærområdet

Kontakt


Anders Winther
Leder Nybygg /
Eiendomsmegler

anders.winther@em1oav.no
97 97 96 96


Mariell Veinan
Eiendomsmegler-
fullmektig MNEF

mariell.veinan@em1oav.no
47 30 55 97


Sondre Lien

Eiendomsmegler MNEF

sondre.lien@em1oav.no
45 91 95 79