Området

Heggedal er ett av Askers fem tettsteder og er område under stadig utvikling. I Heggedal har du et bredt servicetilbud. Her finner du bl.a. Bakkal – delikatesseforretning, KIWI – din lokale dagligvarebutikk, Posten, Innbyggertorget – «Et sted du får tjenester nær der du bor» som informasjon og veiledning om kommunale tjenester, bibliotektjenester, og kulturaktiviteter, Balto – dyrebutikk, Gelateria – iskrembar, Gastropub, Feelgood – treningssenter, Heggedal Legesenter, Orangeriet – blomsterbutikk, Sparkling Spa, Ask Interiør – Nordisk Design interiør og Mathea – klesbutikk. Og med kun tre minutters gange til togstasjonen bor man sentralt i Heggedal.

Liker du å være aktiv tilbyr Heggedal Idrettslag et bredt utvalg av fritidsaktiviteter som fotball, friidrett, langrenn eller allidrett. Heggedal idrettshall og Trans’ Matorn sykkelpark er rett i nærheten, og på vinterstid vil det bli tilrettelagt for ski- og skøytelek i parken. Heggedals egen “Blåfjellshytta” på Øvre Hallenskog kan by på både servering og overnatting samt eget område med flotte turstier. På vinteren går det lysløype fra Skjellestad og inn til Blåfjellhytta. Det er også kort vei til flere andre lysløyper i området som blant annet går forbi Vardåsen skisenter.

For barnefamilier er det både praktisk og trygt med skoler og barnehager rett i nærheten. Gangavstand til Hovedgården ungdomsskole og Vikingjordet barnehage samt en kort spasertur til Heggedal barneskole. Kistefossdammen barnehage, som åpnet i 2017, ligger også i gangavstand.

For deg som ønsker enda flere valg, er det bare å ta turen inn til Asker sentrum som ligger kun 8 minutter unna med bil. Oslo og Drammen ligger kun 25 minutter unna i fin pendleravstand.